Europa Conference League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο σε γκολ και τον πρώτο σε ασίστ στην Ευρώπη»

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη θρυλική νίκη του Ολυμπιακού στο «Βίλα Παρκ».

Το δικό του σχόλιο για την σπουδαία εμφάνιση και τη θρυλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα, για τα ημιτελικά του Conference League, έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας στάθηκε στην κατάσταση που βιώνει ο κόσμος του Ολυμπιακού, είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως «οι οπαδοί πήγαιναν τα προηγούμενα χρόνια μεταγραφές. Τώρα πηγαίνουν κάθε τρεις και λίγο για να πανηγυρίσουν προκρίσεις (Μακάμπι-Φενέρμπαχτσε) και τεράστιες νίκες (Άστον Βίλα)», σχολιάζοντας ότι είναι καλύτερο να πανηγυρίζεις τέτοιες επιτυχίες, παρά μεταγραφές.

Από εκεί και πέρα, στάθηκε στις εύστοχες δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ ενόψει της ρεβάνς, λέγοντας ότι «πράγματι ο Ολυμπιακός έχει κάνει τη μισή δουλειά. Ότι είμαστε στο ημίχρονο με το σκορ 4-2 και ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού, πρέπει να δουλέψουν καλά όλες αυτές τις μέρες, γιατί στη ρεβάνς θα δοκιμαστούν από τους Άγγλους».

Τέλος, σημείωσε ότι ο Ελ Καμπί είναι πλέον πρώτος σκόρερ στο Conference League μαζί με τον Ζάχαβι, ο δε Φορτούνης με 8 ασίστ είναι ο κορυφαίος σε δημιουργία ποδοσφαιριστής φέτος σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x